Vardagen för en rörmokare

En vanlig dag för en rörmokare

Hur ser en vanlig dag ut för en rörmokare egentligen? Det varierar förstås, och sett utifrån det faktum att de allra flesta VVS-företagen är väldigt små så finns det alltid mycket att göra. I regel består inte en firma av mer än 3-4 rörmokare, och det gör att dagarna kan bli långa ibland. Samtidigt behöver man aldrig oroa sig för att det inte ska finnas någonting att göra.

Så här ser en vanlig dag ut:

Briefing. Oftast vet man som rörmokare vad man har att göra, så det finns sällan behov av någon större briefing.

Snabbt som ögat åker vi ut på jobb för att göra livet lite bekvämare för våra kunder. Det kan handla om allt från att renovera ett badrum mitt ute i ingenstans till att byta ut en gammal vattenledning i en kontorsbyggnad mitt i city. Det är en del av charmen med att vara rörmokare – ingen dag är den andra lik.

Om vi är långväga bort på något jobb intas frukost och lunch på plats. Är vi i närheten av våra egna lokaler kan det vara skönt att åka dit för att snacka lite skit med kollegorna.

Dagarna kan bli långa för en rörmokare, så det är alltid en fördel att tycka om det man gör. Vi har gått igenom mycket för den kompetens vi äger idag, och vi stormtrivs med vårt arbete. Därav blir inte kvällsjobben några större problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 17 =